duminică, 22 octombrie 2017







Meserie din trecut, prezent, viitor
 





Elevii au acumulat noi cunoștinte, informații referitoare la meseria de croitor, o meserie care s-a transmis din trecut și care va fi transmisă și în viitor. Prin discutii, dar și mânuind uneltele și instrumentele de lucru ale croitorului, elevii au patruns în tainele acestei meserii.
La activitatea practica, elevii sunt îndrumați sa confecționeze din materiale reciclabile, costume, care vor fi prezentate la Seara Erasmus. De comun acord, tema aleasă a fost Natura.Costumele de soare, ploaie, vânt, flori, fluturi, buburuze, brazi nu au putut fi finalizate in această întalnire, drept pentru care se vor organiza și alte întâlniri de lucru.
La a doua întâlnire de lucru, elevii au fost încântați cum din nimicuri( saci menajeri, CD-uri vechi, capace și sticle de plastic, folii de protecție a aparatelor electronice, plasutele in care cumpărăm fructele etc.) se pot confecționa pălării, veste, fuste, alte obiecte de îmbrăcăminte. A fost o atmosferă veselă, elevii lucrând cu mare placere.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mobilitate Spania Echipa de proiect a Romaniei, formata din sapte elevi si coordonata de doi profesori,   a   asistat la ...